Revyholdet 2023

Szhirley

Multitalentet Szhirley debuterede i 1996 som R&B-solist med singlen ”Please Me”, der blev Ugens Uundgåelige på P3. Siden har hun udgivet tre albums, haft et radioprogram på P3 og medvirket i soundtracket til Susanne Biers kæmpesucces ”Den Eneste Ene”. Szhirley har desuden masser af musicalproduktioner i bagagen, blandt andet ”Elsk Mig I Nat” (2009-2012 + 2022), ”Shrek” (2013), ”Tam Tam Revyen” (2014-2015) og ”We Will Rock You” (2017). Hun designer sin egen smykkekollektion, Dropps By Szhirley, men i Aarhus Revyen slipper hun sit store komiske talent løs, og viser imponerende og overraskende nye sider af sit kæmpe talent.

Henrik Koefoed

Henrik Koefoed blev i 1980 færdiguddannet ved Statens Teaterskole. Han debuterede i Tivoli Frihedens Revy samme år og har 40 år senere medvirket i adskillige film, tv-serier og ikke mindst været en af dansk revys mest anerkendte navne. Henrik Koefoed har lagt stemme til elskede filmkarakterer som surikaten Timon i ”Løvernes Konge” og distræte Professor Tournesol fra den legendariske serie om Tintin, haft roller i folkekære TV-serier som ”Badehotellet”, ”Krøniken” og ”Nikolaj & Julie”, og så har han ikke mindst betrådt revyscenen hele vejen fra Bornholmerrevyen til Hjørringrevyen – med to sæsoner ved Cirkusrevyen undervejs. Endvidere er Henrik Koefoed en del af den danske komikerkvartet ”Ørkenens Sønner”, som har været et fyrtårn i den danske underholdningsbranche de seneste 30 år. I 1999 blev Henrik Koefoed hædret med titlen Ridder af Dannebrog for sit arbejde som skuespiller, og har senere modtaget den prestigefyldte titel Ridder af 2. grad.  Nyligst modtog han Årets Dirch ved Revyernes Revy i 2019.

Christine Astrid

Christine Astrid har lavet musicals og revy i årevis og overtog sidste år Svendborg Sommerrevy Rottefælden sammen med sin mand Mikkel Schrøder. Hun blev uddannet som musicalperformer fra Det Danske Musical Akademi i Fredericia i 2008 og har siden stået på scenen i utallige musicals og revyer. Hun har været fast bestanddel af ”Pejseshow på Pejsegården” og har også medvirket i bl.a. ”Schou Tour”, ”Ganløse Revyen”, ”Esbjerg Revyen”, ”Kerteminderevyen” og naturligvis også ”Rottefælde Revyen.” Af musicals kan nævnes ”Midt om natten”, ”Mamma Mia!”, ”Grease”, ”Saturday Night Fever” og senest ”She Loves You” med en perlerække af udødelige hits fra Lennon & McCartney.
Christine er en af Danmarks skarpeste impro-skuespillere og man skal stå tidligt op for at følge med i Christines vidunderlige og krøllede hjerne. Glæd jer til masser af gode grin!!

Carsten Svendsen

Carsten Svendsen er en rutineret skuespiller på teatrenes skrå brædder landet over. Han blev uddannet på Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2006, hvorefter han fortsatte 10 år ved Aalborg Teater med yderligere uddannelse og utallige forestillinger. Hans alsidige talent har bragt ham roller i stykker fra ”Gasolin Teaterkoncert” til ”Macbeth”, og han har stået på plakaten på teatre som Aarhus Teater, Vendsyssel Teater, Nørrebro Teater og Det Ny Teater.
Carsten Svendsen startede sin revykarriere i 2017 i Ganløse Revyen og fortsatte derefter med Hjørring Revyen i 2019 og Sønderborg Revyen i 2021 for i år 2022 at være en del af holdet i Cirkusrevyen. Carsten har modtaget Reumerts Talentpris og blev i 2017 kåret som ”Årets Revytalent”.
Det er ingen underdrivelse, at Carsten er en af Danmarks sjoveste mænd!

Mikkel Schrøder

Mikkel Schrøder er en garvet skuespiller, entertainer, TV-vært og revystjerne og har bl.a. medvirket i Svendborg Sommerrevy Rottefælden, som han sammen med sin kone Christine Astrid overtog år 2021. Mikkel begyndte sin karriere som B&U-vært på DR1, hvor det blev til over 250 TV-programmer. Han har produceret og medvirket i scene- og TV-showet ”Den Nøgne Sandhed” (TV2) med vennerne Gordon Kennedy og Joachim Knop og medvirker jævnligt som skuespiller og vært i diverse tv- og filmproduktioner, ikke mindst de efterhånden klassiske juleshows ”Sound Of Christmas” med makkeren Annette Heick.
Mikkel har skrevet TV satire, produceret og medvirket i revyshowet ”Pejseshow” siden 2012, og ved siden af alt dette turnerer han med sine egne anmelderroste musikalske onemanshows.

Instruktør Birgitte Næss-Schmidt

Birgitte Næss-Schmidt er instruktør, koreograf og kunst- og kulturleder og har været i Teater og TV-branchen i 33 år. Hun er lige kommet hjem fra “Eurovision Song Contest 2022” i Torino og er i gang med “Årets Reumert 2022”, der skal afvikles i Odeon i Odense. Herefter iscenesætter hun “Pippi Langstrømpe – Verdens stærkeste” på Folketeatret i København. Forestillingen var på turné i efteråret 2021 og spillede på teatret hele efteråret 2022. Derudover instruerer hun ”Fy Fy Skamme” koncerter på Bellevueteatret også i efteråret. Af øvrige iscenesættelser kan bl.a. nævnes “Moon River” på Eventministeriet på Det kgl. Teater, “Skatteøen” på Folketeatret 2019, “Hjørring Revyen 2021”, “Music City Aarhus 2022” og “Hele Danmark fejrer Kronprinsen” i Royal Arena 2018. Hun elsker Aarhus og koreograferede “The Rocky Horror Show” på Aarhus Teater i 2019, i byen, som hun glæder sig til at vende tilbage til med Aarhus Revyen 2023.

Kapelmester Rasmus Friis Tvørfoss

Rasmus Friis Tvørfoss er født i 1981, og uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med trommer som hovedinstrument. Rasmus er både kapelmester, musiker og arrangør, og har været kapelmester på “Pejseshow” fra 2012 til og med 2021. 

Rikke Juellund

Rikke Juellund er uddannet fra Statens Teaterskole i 1995 og har skabt scenografi og kostumer til en lang række skuespil, musicals, balletter, moderne danseforestillinger, operaer, stand-up-shows, revyer og meget andet, på en lang række små og store scener i Skandinavien, samt i Tyskland, Holland, Kasakhstan, Taiwan og USA.

Lasse Spangenberg

At lave revy foregår i nuet, og man må til tider tænke hurtigt for at løse den udfordring, som en skuespiller eller instruktør stiller en, og det er det der gør, at Lasse er så dygtig, uanset om han laver film, teater og tv. Når Lasse ikke laver revy, har han sin egen butik, hvor han skaber kjoler til de kongelige, kendte og folk i de royale kredse, samt opfylder den store pigedrøm om den perfekte kjole til den store dag. Så revyens skuespillere er i sikre hænder, når Lasse Spangenberg designer og tryller med stof og saks.

FØLG AARHUS REVYEN

KONTAKT

Billetkontor tlf. 57 57 57 00
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 14.00
Email: billet@aarhusrevyen.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev