fbpx

Revyholdet 2024

Maria Lucia

Aarhus har gennem tiden fostret nogle af Danmarks største kunstnere, heriblandt sanger, skuespiller og nu revy-debutant Maria Lucia Heiberg Rosenberg.

Maria voksede op i Risskov og var allerede fra skoletiden i gang med at synge, spille teater og lave musik. Det store gennembrud kom i 2003, da hun vandt Popstars og dermed også en pladekontrakt, og hendes debutsingle holdt sig på førstepladsen i otte uger.

Siden da har Maria Lucia brændt sig fast på den danske stjernehimmel som en af vor tids bedste stemmer, og det var ikke tilfældigt, at Disney i 2013 valgte Maria til at lægge stemme og vokal til Elsa i Snedronningen.

Skønheden og Udyret, Aladdin, West Side Story – listen er lang, og i 2011 modtog Maria Lucia en Reumert som årets sanger for sin rolle i Wicked på Det Ny Teater. Selv Vild Med Dans har haft besøg af Maria, og nu får Aarhus så glæden af at se Maria udfolde sit komiske talent og magiske stemme i Danmarks mest musikalske revy: Aarhus Revyen!

Andreas Bo

Det er første gang, Andreas gæster Aarhus Revyen, og Aarhus kan godt begynde at glæde sig! For det er svært at beskrive en mand, der så sikkert behersker alle revyens facetter, og som i den grad har slået sig fast som en blændende parodist og en af Danmarks største komikere.

Men hvad de færreste måske ved er, at Andreas også er en habil guitarist med et musikalsk øre og et blik for den svære kunst at forny revyen som genre – alt sammen evner, der udløser adgangsbillet til Danmarks mest musikalske revy!

Skuespiller, entertainer, parodist og meget mere – Andreas Bo kan det det hele og har en unik evne til at nå ud over kanten og tryllebinde publikum med sin mange talenter. Vi byder ham velkommen i Aarhus Revyen, hvor han med sin skarpe tunge og sit gummiansigt med garanti vil få latteren til at rulle på Hermans.

Lone Rødbroe

Tag godt imod Lone Rødbroe; Komiker, skuespiller, sanger – bosiddende i Åbyhøj, og i sin tid uddannet i dramaturgi ved Århus Universitet. Lones allerførste revy var faktisk Studenterrevyen i Tivoli Friheden i 1989! Så bliver man vist ikke mere selvskrevet til en medvirken i Aarhus Revyen 2024.

I 1995 havde Lone sin professionelle debut på Pejsegården sammen med Østjysk Musikforsyning feat. Jesper Klein og Tom McEwan og har siden medvirket i et utal af revyer bla. Sønderborg Sommerrevy, Hjørring Revyen, Randers Revyen og senest Odense Sommerrevy.

Lone har i mange år været fast tilknyttet Vendsyssel Teater, hvilket i 2022 indbragte hende en Reumert for rollen som Julies amme i “Romeo og Julie”. Vejen er også gået forbi Randers Teater, og efteråret 2023 er Lone forbi Nørrebro Teater, hvor hun medvirker i Dario Fo farcen “Vi betaler ikke”. På TV og film kender man Lone fra roller i “Ulven kommer”, “Overleverne”, “Borgen”, “Meter i sekundet”, “Kysset” og “Ehrengard Forførelsens kunst”.

Vi er stolte af, at en af Aarhus,- ja en af Danmarks sjoveste kvinder er med på scenen, når Aarhus Revyen – Smilets Revy, spiller sæson 2024 i Smilets By.

Mikkel Schrøder

Mikkel Schrøder er skuespiller, entertainer, TV-vært og revystjerne. Mikkel er bogstavelig talt flasket op med revy og udover sammen med sin kone Christine Astrid at være ejer af Aarhus Revyen, overtog Mikkel og Christine Astrid i 2021 Danmarks ældste revy – Svendborg Sommerrevy Rottefælden.

Mikkel Schrøder begyndte sin karriere som trommeslager og senere som B&U-vært på DR1, hvor det blev til over 250 TV-programmer. Han har skrevet TV-satire, produceret og medvirket i alt fra revyer til shows og medvirker jævnligt som skuespiller og TV-vært, ikke mindst på de efterhånden klassiske juleshows ”Sound Of Christmas” med makkeren Annette Heick, hvor de i øvrigt havde Maria Lucia med i 2018.

Ved siden af revyer og rollen som direktør, turnerer han landet rundt med sine egne anmelderroste musikalske onemanshows, og det er nok ikke for meget at kalde Mikkel Schrøder for en af Danmarks mest musikalske og bedst syngende entertainere – og netop disse evner passer perfekt ind i Aarhus Revyen – Smilets Revy!

Christine Astrid

Christine Astrid er medejer af Aarhus Revyen, har lavet musicals og revy i årevis og overtog forrige år Svendborg Sommerrevy Rottefælden sammen med sin mand Mikkel Schrøder.

Christine blev uddannet som musicalperformer fra Det Danske Musical Akademi i Fredericia i 2008 og har siden stået på scenen i utallige musicals og revyer.

Hun har været fast bestanddel af ”Pejseshow” på Pejsegården og har også medvirket i bl.a. ”Schou Tour”, ”Ganløse Revyen”, ”Esbjerg Revyen”, ”Kerteminderevyen” og naturligvis også ”Rottefælde Revyen” og ”Aarhus Revyen”.

Af musicals kan nævnes ”Midt om natten”, ”Mamma Mia!”, ”Grease”, ”Saturday Night Fever” og senest ”She Loves You” med en perlerække af udødelige hits fra Lennon & McCartney.

Christine Astrid er en af Danmarks skarpeste impro-skuespillere, og man skal stå tidligt op for at følge med i Christines vidunderlige og krøllede hjerne. Glæd jer til masser af gode grin!

Rasmus Friis Tvørfoss

Kapelmester Rasmus Friis Tvørfoss er født i 1981, og uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med trommer som hovedinstrument. Rasmus er både kapelmester, musiker og arrangør, og står i spidsen for et af Aarhus bedste orkestre med Stephen Nørrelykke, Jakob “Jønne” Juel, Lene Nørrelykke og Anna Jessen. Rasmus og Mikkel Schrøder har arbejdet tæt sammen om revyens musikalske udtryk, ligesom de har skrevet musik sammen og haft andre side-projekter kørende, siden de mødte hinanden på Pejseshow i 2012 hvor Rasmus var kapelmester frem til 2021.

Instruktør Birgitte Næss-Schmidt

Birgitte Næss-Schmidt er instruktør, koreograf og kunst- og kulturleder og har været i teater- og Tv-branchen i 36 år. Lige nu aktuel med udsolgt Skatteøen på Folketeatret. Birgitte instruerede Aarhus Revyen 2023, og af andre revyer kan nævnes Hjørring Revyen 2021 og 2023. Af øvrige iscenesættelser kan bl.a. nævnes I frit Forfald på Avenue T, Pippi på Folketeatret, Moon River på Eventministeriet på Det Kgl. Teater. Hun elsker Aarhus og koreograferede ”The Rocky Horror Show” på Aarhus Teater i 2019, instruerede koncert Music City Aarhus 2022 og glæder sig til endnu engang at vende tilbage til Aarhus med Aarhus Revyen 2024.

FØLG AARHUS REVYEN

KONTAKT

Billetkontor tlf. 57 57 57 00
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 14.00
Email: billet@aarhusrevyen.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev