fbpx

Smilets revy er tilbage i Aarhus

Når dagene bliver lysere og krokus pibler op, står vi klar til at byde dig velkommen på Hermans i Tivoli Friheden for at fejre lyset, latteren og lyden af forår. Aarhus Revyen spiller d. 3. april til og med 4. maj 2024.

Danmarks bedste revystjerner

Det’ Revy ApS præsenterer Aarhus Revyen 2024 der byder på nogle af Danmarks bedste revystjerner.

Maria Lucia, Christine Astrid, Lone Rødbroe, Andreas Bo og Mikkel Schrøder underholder med en vidunderlig blanding af satire, comedy og masser af god musik.
Kapelmester Rasmus Friis Tvørfoss sørger for musikken bla. til årets velproducerede potpourri, der naturligvis må synges med på!

Om Aarhus Revyen

Aarhus Revyen – Smilets Revy er en klassisk, musikalsk, ekvilibristisk og satirisk revy med masser af fornyelse, instrueret af Birgitte Næss-Schmidt og med tekster fra Danmarks bedste revyforfattere,- blandt andre de lokale Aarhus forfattere Vase & Fuglsang.

Rikke Juellund står for scenografien i de fantastiske omgivelser på Hermans i Tivoli Friheden. Aarhus Revyen produceres af Det’ Revy v. Mikkel Schrøder og Christine Astrid.

Velkommen til Aarhus

Når Aarhus Revyen starter revysæsonen 2024, er det år 2 og med nogle af Danmarks bedste stjerner på plakaten. Du kan forvente underholdning i første klasse med satire, comedy og masser af god musik. Netop derfor kalder vi Aarhus Revyen for Smilets Revy!

Kom i god tid og nyd en forfriskning i foyeren på Hermans, eller få den komplette oplevelse til en fantastisk aften og bestil spisning inden forestillingen på ”Restaurant Terrassen”. Se menuen her

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en
FORFRISKENDE FORÅRSREVY!

Christine Astrid & Mikkel Schrøder
Det’ Revy

Sæson 2024

Fra onsdag d. 3. april – lørdag den 4. maj 2024

Premiere

Fredag d. 5. april 2024 kl. 20.00

Sidste forestilling

Lørdag d. 4. maj 2024 kl. 20.00

Spilletider

Torsdag kl. 20.00
Fredag kl. 20.00
Lørdag kl. 16.00 & 20.00

Forestillingen forventes at vare cirka 2 timer og 20 minutter inkl. pause.

FØLG AARHUS REVYEN

KONTAKT

Billetkontor tlf. 57 57 57 00
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 14.00
Email: billet@aarhusrevyen.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev